Nemzeti Adó- és Vámhivatal igazgatóságai

Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Budapest Csongrád-Csanád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jázs-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye Észak-budapest Kelet-budapest Dél-budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
Legfrissebb igazgatósági információk
Kómárom-Esztergom megye
Egyre kevesebb szabálytalanság a Balatonnál

Két évvel ezelőtt még minden negyedik, idén már csak minden hatodik balatoni vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai. Az előre meghirdetett akciósorozat után eddig mintegy 34 millió forint bírságot szabott ki a hivatal a szabálytalanságok kapcsán. Még tart az eredmények feldolgozása.

Somogy megye
A KOMA miatt is érdemes elolvasni az eBEV értesítést

Számos előnyt élvez az, aki szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban (KOMA). A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hónapról hónapra felülvizsgálja az adatbázist és tapasztalatai szerint a leggyakrabban a bevallási határidő elmulasztása miatt kerülnek ki a KOMA-ból.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Nyitnak a NAV-ablakok

2021. szeptember 1-jétől újra nyitva a cigándi, a sárospataki és a tokaji NAV-ablak.

Budapest
Büntetőeljárás indult a NAV-végrehajtókat bezáró férfi ellen

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtói felkeresték egy hátralékot felhalmozó cég budapesti székhelyét. Az ott tartózkodó illető előbb kétségbe vonta, hogy a magukat igazoló végrehajtók valóban a NAV munkatársai, ezért jelenlétükre agresszíven reagált, majd nem akarta őket kiengedni az ingatlanból.

Budapest
Bulletin -Tájékoztató az igazgatóság tevékenységéről

Elkészült a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2020. évi eredményeinek adó- és vámszakmai összefoglalója, a Dél-Budapest illetékességi területére vonatkozó NAV Bulletin.

...Korábbi hírek