Nemzeti Adó- és Vámhivatal igazgatóságai

Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Budapest Csongrád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jázs-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye Észak-budapest Kelet-budapest Dél-budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
Legfrissebb igazgatósági információk
Pest megye
Gardróbból hamisat

Kómárom-Esztergom megye
37 milliót érő hamis parfüm a raklapon

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 37 millió forint értékű hamis parfümöt foglaltak le az M1-es autópályán.

Somogy megye
Kés, bozótvágó és önvédelmi eszközök a piacon

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Somogy megyei munkatársai egy Balaton-parti piacon közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak.

Somogy megye
Egyre több a mentorált Somogyban

Somogy megyében egyre többen regisztrálnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Mentor Programjába. Az előzetes regisztrációhoz kötött fórumokon szép számmal vesznek részt a kezdő vállalkozások, akik az adózással kapcsolatos szabályokról, teendőkről, határidőkről kaphatnak hasznos információkat.

Somogy megye
Illegális autóbontó az udvarban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Somogy megyei munkatársai egy családi ház udvarában engedély nélküli autóbontót találtak.

Győr-Moson-Sopron megye
Kötelező járulékbevallás az egyéni vállalkozóknak

Az egyéni vállalkozók többségének havonta járulékbevallást kell benyújtania elektronikusan a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) még akkor is, ha a tevékenységét nem főfoglalkozásként végzi.

Somogy megye
Újabb hamisítványok kerültek ki a forgalomból

Több mint másfél millió forint volt az a hamis ruha, cipő és hangszóró, amit a piacokon, vásárokon és közterületeken foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Somogy megyében.

Somogy megye
A pénzügyőrök megérzései nem csaltak

Több mint 2,2 millió forintos útdíj csalást derítettek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a számítógépes rendszerek adatainak utólagos elemzésével.

Heves megye
Hamis ruhát találtak a pénzügyőrök az EKÁER-ellenőrzésen

A NAV Heves megyei munkatársai az M3-as autópályán tartottak ellenőrzéseket. A pénzügyőrök egy kisteherautóban igazolatlan eredetű ruhaneműt találtak.

Heves megye
Kötelező járulékbevallás az egyéni vállalkozóknak

Az egyéni vállalkozók többségének, jellemzően havonta, elektronikusan járulékbevallást kell benyújtania a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) még akkor is, ha a vállalkozását nem főfoglalkozásként gyakorolja.

...Korábbi hírek