Állítsa össze egyéni adónaptárát, hogy mindig naprakész legyen adóügyeiben!
Mi segítünk Önnek ebben: a kérdéssor pontos kitöltése után e-mailben vagy online tájékoztatjuk éves bevallási kötelezettségeiről.

Az Adónaptár az Ön által megjelölt válaszok alapján előállít egy listát, mely tartalmazza a feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat. A benyújtási határidők sorrendjében megjelenik az érintett adózóra vonatkozó bevallások listája, továbbá a bevallások száma szerinti sorrendben a fizetési határidők is.

A bevallás-kitöltő programok száma és neve akkor jelenik meg az eredményül kapott idősoros listában, ha a programot az adózók számára elérhetően a honlapra kihelyeztük. Ettől függetlenül a bevallási és fizetési határidők feltüntetésre kerülnek. Az elkészült bevallás-kitöltő programokkal az Adónaptárat folyamatosan frissítjük.

Az elkészített Személyes adónaptár 3 különböző e-mail címre küldhető el, melyet az Ön által megadott „tárgy” megnevezéssel (pl: adószám, adózó neve, stb.) továbbít a rendszer.

A kérdések mellett magyarázó szövegek találhatók:
Amennyiben az alábbi ábrát látja a kérdés mellett: apeh_kapcs_anyagok apeh_kapcs_anyagok, akkor rákattintva a bal egérgombbal, egy új oldalon megjelenik a kérdéshez tartozó magyarázat.

Amennyiben az alábbi ábrát látja a kérdés mellett: apeh_tooltip_icon.png apeh_tooltip_icon.png, akkor a nyíllal rámutatva megjelenik a kérdéshez tartozó magyarázó szöveg.

A bevallások kitöltésekor mindig a nav.gov.hu honlapon található legfrissebb verziójú programokat használja!