MAROKKÓ

 1. 4. számú Jegyzőkönyv: a "származó termék" fogalmának meghatározásáról és az adminisztratív együttműködés módszereiről (magyar)

 2. A TANÁCS 2008/881/EK HATÁROZATA (2007. október 15.) egyrészről az Európai Közösségek és tagállamaik, másrészről a Marokkói Királyság közötti társulást létrehozó Euromediterrán megállapodás jegyzőkönyvének aláírásáról és ideiglenes alkalmazásáról a Bolgár Köztársaság és Románia Európai Unióhoz történő csatlakozásának figyelembevétele céljából (magyar)

 3. Az EK - Marokkói Társulási Tanács 1/2005 számú határozata az EK és Marokkó közötti euro - mediterrán megállapodás 4. számú jegyzőkönyvétől való eltérésről (magyar)

 4. Az EK - Marokkói Társulási Tanács 1/2005 számú határozat életbelépéséről (magyar)

 5. AZ EU–MAROKKÓ TÁRSULÁSI TANÁCS 1/2010 HATÁROZATA (2010. augusztus 23.) az egyrészről az Európai Közösségek és tagállamaik, másrészről a Marokkói Királyság közötti társulás létrehozásáról szóló euro-mediterrán megállapodáshoz csatolt, a származó termékek fogalmának meghatározásáról és az igazgatási együttműködés módszereiről szóló 4. jegyzőkönyv 15. cikke (7) bekezdésének módosításáról (2010/567/EU) (magyar)

 6. AZ EU–MAROKKÓ TÁRSULÁSI TANÁCS 1/2011 HATÁROZATA (2011. március 30.) az egyrészről az Európai Közösség és tagállamai, másrészről a Marokkói Királyság közötti társulás létrehozásáról szóló euromediterrán megállapodáshoz csatolt 4. jegyzőkönyv II. mellékletében foglalt, a nem származó anyagokon az előállított termék származó helyzetének megszerzése érdekében végzett megmunkálásokat vagy feldolgozásokat tartalmazó lista módosításáról (2011/293/EU) (magyar)

 7. Helyesbítés az egyrészről az Európai Közösség és tagállamai, másrészről a Marokkói Királyság közötti társulás létrehozásáról szóló euromediterrán megállapodáshoz csatolt 4. jegyzőkönyv II. mellékletében foglalt, a nem származó anyagokon az előállított termék származó helyzetének megszerzése érdekében végzett megmunkálásokat vagy feldolgozásokat tartalmazó lista módosításáról szóló, 2011. március 30-i EU–Marokkó Társulási Tanács 1/2011 (2011/293/EU) határozatához

 8. MEGÁLLAPODÁS levélváltás formájában az egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai, másrészről a Marokkói Királyság közötti társulást létrehozó euromediterrán megállapodás 1. és 4. jegyzőkönyvének módosításáról az Európai Unió és a Marokkói Királyság közöt

PÁN - EURÓ - MEDITERRÁN JEGYZŐKÖNYVEK

 1. Magyarázó megjegyzések a származási szabályokról szóló pán-euró-mediterrán jegyzőkönyvekre vonatkozóan (magyar)

 2. A Bizottság közleménye a pán-euromediterrán preferenciális származási szabályokról szóló regionális egyezmény vagy az ezen egyezmény szerződő felei közötti diagonális kumulációval kapcsolatos származási szabályokra vonatkozó jegyzőkönyvek alkalmazásáról (2021/C 418/12)

 3. Az Európai Közösség más európai országok közötti és az euró-mediterrán partnerségben résztvevő országok közötti kereskedelemben használt kedvezményes származási szabályok kézikönyve (magyar)