IZLAND

  1. AZ EU–IZLAND VEGYES BIZOTTSÁG 1/2016. sz. HATÁROZATA(2016. február 17.) az Európai Gazdasági Közösség és az Izlandi Köztársaság közötti megállapodáshoz csatolt, a „származó termék” fogalmának meghatározásáról és az igazgatási együttműködés módszereiről szóló 3. jegyzőkönyv módosításáról

  2. REGIONÁLIS EGYEZMÉNY a pán-euromediterrán preferenciális származási szabályokról.

  3. 3. számú Jegyzőkönyv: a "származó termék" fogalmának meghatározásáról és az igazgatási együttműködés módszereiről (magyar)

  4. AZ EU-IZLAND VEGYES BIZOTTSÁG 1/2021. sz. HATÁROZATA (2021. július 16.) az Európai Gazdasági Közösség és az Izlandi Köztársaság közötti megállapodásnak a „származó termék” fogalmának meghatározásáról és az igazgatási együttműködés módszereiről szóló 3. jegyzőkönyve felváltásával történő módosításáról

PÁN - EURÓ - MEDITERRÁN JEGYZŐKÖNYVEK

  1. Magyarázó megjegyzések a származási szabályokról szóló pán-euró-mediterrán jegyzőkönyvekre vonatkozóan (magyar)

  2. A Bizottság közleménye a pán-euromediterrán preferenciális származási szabályokról szóló regionális egyezmény vagy az ezen egyezmény szerződő felei közötti diagonális kumulációval kapcsolatos származási szabályokra vonatkozó jegyzőkönyvek alkalmazásáról (2021/C 418/12)

  3. Az Európai Közösség más európai országok közötti és az euró-mediterrán partnerségben résztvevő országok közötti kereskedelemben használt kedvezményes származási szabályok kézikönyve (magyar)

  4. A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE a pán-euromediterrán térségben a származási szabályokat alkalmazó szerződő felek(1)közötti diagonális kumulációt lehetővé tévő átmeneti származási szabályok alkalmazásáról (2023/1531 )