Akadálymentesítési nyilatkozat

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elkötelezett amellett, hogy honlapját, mobilalkalmazását a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a NAV honlapjára (https://nav.gov.hu) vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap/mobilalkalmazás teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom

-

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2020. október 20-án készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

A nyilatkozatot legutóbb 2022. november 18-án vizsgálták felül.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásáért felelős: Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a webmaster@nav.gov.hu e-mail címen jelezheti.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35. Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35. Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070, e-mail: ugyfelszolgalat@kifu.hu.

Ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:

Budapest, 2023. január 19.

Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke