A NAV internetes honlapján 2017. szeptember 15-étől elérhető az a kimutatás, amely a 2017. rendelkező évben érvényes felajánlással érintett kedvezményezettek adatait tartalmazza. Ebben a kimutatásban (az úgynevezett potenciális kedvezményezetti táblázatban) azok a kedvezményezettek szerepelnek, amelyeket a magánszemélyek érvényesen jelöltek meg a 2017. rendelkező évi szja 1+1%-os rendelkező nyilatkozataikban és a kedvezményezettek összesen legalább 1.000 Ft összegű érvényes felajánlásban részesültek.

A jogszabályban foglalt 1.000 Ft-os összeghatár a kedvezményezettek által összegyűjtött teljes összegre vonatkozik, tehát az összes felajánlás összegének – függetlenül a felajánlók létszámától – kell elérnie vagy meghaladnia a 1.000 Ft-ot. Így az összeadódhat úgy is, ha 20 magánszemély 50 forintot ajánl fel az adójának 1 százalékaként.

A felajánló magánszemélyeket a megelőző rendelkező években, és jelen rendelkező évben sem érinti az 1.000 Ft-os összeghatár, a magánszemélyek érvényes nyilatkozata nincs összeghatárhoz kötve.