Ügyfélfogadás változása Heves megyében

Ügyfélfogadás változása Heves megyében

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóságának egri ügyfélszolgálata az alábbi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket:

(Eger, Eszterházy tér 3-4.)

 

Hétfő:  8.30 – 16.00

Kedd:  8.30 – 12.00

Szerda:  8.30 – 16.00

Csütörtök:  8.30 – 12.00

Péntek:  8.30 – 11.30

 

2020. március 19-étől a NAV bélapátfalvai és füzesabonyi Kormányablakban működő ügyfélszolgálatain, valamint a gyöngyösi, hatvani és hevesi kirendeltségeken szünetel az ügyfélfogadás.

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást. A NAV általános tájékozatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.

A járványhelyzetben a NAV igyekszik minimalizálni az ügyfeleire és munkatársaira ható kockázatokat. A hivatal, az Operatív Törzs ajánlásaival összhangban változtat ügyfélfogadási gyakorlatán és a várakozókat ütemezetten fogadja. Ez azt jelenti, hogy az egri központi ügyfélszolgálat ügyfélterében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van.

Ha az ügyfelek mindenképpen szükségesnek érzik a személyes megjelenést, a hivatal kéri, hogy előzetesen foglaljanak időpontot: https://www.nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa.

Időpontfoglalás nélkül csak rendkívül indokolt esetben keressék fel személyesen a NAV ügyfélszolgálatát!