Heves megyében visszaáll az eredeti nyitvatartás

Július 1-jétől újra a járványhelyzetet megelőző, teljes nyitvatartási időben fogadják ügyfeleiket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Heves megyei ügyfélszolgálatai. Továbbra is fontos, hogy az ügyfélszolgálatokat felkeresők betartsák az óvintézkedéseket.

Július 1-jétől minden Heves megyei NAV ügyfélszolgálaton visszaáll az eredeti nyitvatartási rend. Az ügyfélszolgálatok címe és ügyfélfogadási rendje elérhető a NAV honlapján (https://www.nav.gov.hu/nav/igazgatosagok/heves).

Továbbra is fontos az óvintézkedések betartása, így az orrot és szájat is eltakaró textil- vagy papírmaszk, esetleg sál, kendő viselése, valamint a várakozás ideje alatt megfelelő, 1,5-2 méteres védőtávolság tartása. A várótermekben az ügyfelek érdekében egyszerre csak annyian tartózkodhatnak, hogy a várakozók között a szükséges védőtávolság biztosított legyen.

Az ügyfélkapuval rendelkezőknek érdemes megfontolni az adóügyek elektronikus intézését. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon ingyenesen hívható.

Az egri központi ügyfélszolgálatra lehetőség van előzetes időpontfoglalásra a NAV honlapján.