Rendhagyó osztályfőnöki óra a NAV-nál - Felfüggesztve határozatlan ideig

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága a 2019/2020-as tanévben is folytatja interaktív bemutatóit a budapesti gimnáziumok, középiskolák 17-18 éves tanulói részére. A diákok egy rendhagyó osztályfőnöki óra keretében tájékozódhatnak az alapvető adózási ismeretekről, az Ügyfélkapu előnyeiről.

A jelentkező osztályok egy pedagógus kolléga kíséretében, – rendhagyó osztályfőnöki óra keretén belül – ellátogathatnak az Igazgatóság Központi Ügyfélszolgálatára, ahol a munkatársak valós ügyfélkör­nyezetben, valódi ügyintézési helyzetekbe vonják be a vállalkozó kedvű fiatalokat. Egy rövid, a korosztály számára befogadhatóbb, lazább stílusú tájékoztató után a tanulóknak lehetőségük van arra, hogy elsajátíthassák a különböző hivatali nyomtatványok kitöltésének szabályait, a személyes adatok védelmét. A bemutatón minden diák regisztrálhat az Ügyfélkapura és felteheti kérdését az ügyfélszolgálat munkatársainak.

A bemutatókra a 2019/2020-as tanévben folyamatosan sor kerül minden héten, kedden és csütörtökön 13:00 vagy 14:00 órától.

Jelentkezni az oktatási intézményeken keresztül lehet az alábbi e-mail címen: ugyfelszolgalat.vaskapu@nav.gov.hu.

A NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Központi ügyfélszolgálatának a címe: 1097 Budapest, Vaskapu u. 33-35.