Ügyfélfogadás változása a NAV baranyai ügyfélszolgálatain

Ügyfélfogadás változása a NAV baranyai ügyfélszolgálatain

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatóságának pécsi ügyfélszolgálata az alábbi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket:

Pécs, Rákóczi út 52-56.

 

Hétfő:  8.30 – 16.00

Kedd:  8.30 – 12.00

Szerda:  8.30 – 16.00

Csütörtök:  8.30 – 12.00

Péntek:  8.30 – 11.30

 

Ügyfélfogadási szünet a Kormányablakokban működő NAV ügyfélszolgálatokon

2020. március 19-étől a NAV komlói, szigetvári, siklósi, mohácsi, bólyi, pécsváradi, sásdi, sellyei és szentlőrinci, Kormányablakban működő ügyfélszolgálatain szünetel az ügyfélfogadás.

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást. A NAV általános tájékozatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.

A járványhelyzetben a NAV igyekszik minimalizálni az ügyfeleire és munkatársaira ható kockázatokat. A hivatal, az Operatív Törzs ajánlásaival összhangban változtat ügyfélfogadási gyakorlatán és a várakozókat ütemezetten fogadja. Ez azt jelenti, hogy a pécsi, központi ügyfélszolgálat ügyfélterében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van.

Ha az ügyfelek mindenképpen szükségesnek érzik a személyes megjelenést, a hivatal kéri, hogy foglaljanak időpontot: https://www.nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa

Időpontfoglalás nélkül csak rendkívül indokolt esetben keressék fel személyesen a NAV ügyfélszolgálatát!