Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Tájékoztatás a Trafiktörvény menüpont használatáról
2014.02.26.

 Archív: 2019.02.28.

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük, hogy mielőtt a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény (Dohánytörvény) gyakorlati végrehajtásával kapcsolatosan a trafik@nav.gov.hu email címre kérdést tenne fel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján közzétett tájékoztató anyagokból, illetve a Gyakran ismételt kérdések menüpont alatt már megjelenített kérdésekből és válaszokból szíveskedjen tájékozódni.

Amennyiben kérdésére az előzőekből sem kap Önnek megfelelő választ, de az megítélése szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hatáskörébe tartozó problémakört érint – tehát engedélyezéssel, engedély módosításával, dohánytermék beszerzésével, értékesítésével, egyéb termékek forgalmazásának bejelentésével kapcsolatos – úgy természetesen továbbra is rendelkezésére áll a trafik@nav.gov.hu e-mail cím.

Az olyan kérdések megjelenítését, amelyek nem tartoznak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hatáskörébe, – így különösen a dohánybolt belső kialakításával, a 18 éven aluliakra vonatkozó előírásokkal, a nyilvántartás-vezetési, illetve adatszolgáltatatási kötelezettség tartalmával, formájával és módjával kapcsolatos – a jövőben mellőzni fogjuk. Azokat további intézkedések megtétele érdekében az illetékes szervek felé továbbítjuk.