Archív oldalak
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
2012.01.30.
Tájékoztató az archívum használatáról

Honlapunk alapvető célja, hogy ügyfeleink folyamatosan és naprakészen megtalálják az adózással kapcsolatos aktuális információkat. Emellett azonban számos esetben szükség lehet egy-egy korábban megjelent, de már nem aktuális információ, cikk vagy program ismételt elérésére.

Az archívum a már elavult, de érdeklődésre számot tartó anyagaink gyűjteménye, kiemelten ügyelve arra, hogy ezek még véletlenül se keveredjenek a hatályos információkkal.

Mivel az alkalmazott keresőrendszer egy-egy kulcsszó megadásakor találatként visszaadja a hatályos és az archivált anyagokat is, ezért megkülönböztetett figyelmet fordítottunk a hatályos és elavult anyagok egyértelmű elkülönítésére.

Az avultságot minden egyes cikknél a pirosan kiemelt „Archívumba került ...”, minden egyes programnál    a "Forgalomból kivonva ..." szöveg jelzi, továbbá a képernyőn háttérként alkalmazott vízjel is figyelmeztet a nem hatályos tartalomra.

Az archívum – éves bontásban - visszamenőleg tartalamazza a forgalomból kivont nyomtatványkitöltő programokat is, külön megadva a programhoz tartozó keretprogramot is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a forgalomból kivont nyomtatványok sem papíron, sem elektronikusan nem küldhetők be, ezeket az NAV semmilyen formában nem fogadja be.