A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészült a több mint 5,5 millió szja-bevallási tervezettel és elérhetővé tette azokat elektronikusan eSZJA felületén. Akinek nincs ügyfélkapuja – a Kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzet miatt – egy hónappal tovább veheti igénybe a NAV szolgáltatását, azaz április 15-éig kérheti a tervezetek postázását.  Ezzel a lehetőséggel nem kell személyesen megjelennie az ügyfélszolgálaton, hogy hozzájusson nyomtatott bevallási tervezetéhez.


A NAV munkatársai egy békéscsabai garázsban működő „rejtett” butikot találtak.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen egy román busz utánfutójában több mint 5 500 doboz adózatlan cigarettát találtak.


Több mint 3,5 millió forint értékű adózatlan cigarettát találtak egy teherautóbana Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.


Akár tíz év szabadságvesztést is kaphat az a Győr-Moson-Sopron megyei nő, aki több mint 600 millió forintot sikkasztott és további 200 millió forint áfát csalt el különböző egyesületeken keresztül. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a napokban az őt segítő könyvelővel együtt állította elő.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Békés megyei munkatársai egy legálisan működő autószerelő műhelyt ellenőriztek, ahol több illegális diagnosztikai eszközt és szoftvert találtak.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint ötezer hamis parfümöt foglaltak le Komárom-Esztergom megyében.


Több mint 3 000 szál cigaretta előállítására elegendő fogyasztási dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy autóban.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Békés megyében ellenőriztek két román teherautót, melyek a megengedettnél kétszer több árut szállítottak, ráadásul szabálytalanul. Az ellenőrzés után mindkét rakományt meg kellett semmisíteni.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 32 kilogramm vágott dohányt és 80 kilogramm szárított leveles dohányt, valamint ezek készítéséhez szükséges eszközöket foglaltak le egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen.


2019.11.27.

700 ezer forint értékű adózatlan cigarettát talált Bicska egy román kisbuszban.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Heves megyei munkatársai az M3-as autópálya Rekettyés pihenőjénél tartottak ellenőrzéseket. A pénzügyőrök egy kisteherautóban mintegy 700 igazolatlan eredetű, hamis konyhai eszközt találtak.


Több mint negyvenhárom kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség munkatársai egy szerb autóbusz ellenőrzésekor Röszkén.


2019.11.19.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy házban 520 hamis márkajelzésű terméket foglaltak le.


2019.11.18.

Több mint 600 ezer forint értékű adózatlan cigarettát találtak egy ellenőrzésen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai.


Egy héten belül két, gumiabroncs-kereskedelemmel foglalkozó bűnbandát is kiiktatott a piacról a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV). Az egymástól függetlenül működő dunántúli céghálózatok összesen több mint egymilliárd forint kárt okoztak a költségvetésnek. Az elkövetők vagyonukkal felelnek a csalásért.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy macedón teherautó ellenőrzésekor több mint 50 ezer doboz adózatlan cigarettát találtak Röszkén.


Hatmillió szál cigarettát és további huszonegymillió szál előállításához elegendő dohányt talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy illegális budapesti cigarettagyárban. Az üzemben több tucat külföldi munkás élt és dolgozott bezárva, ők a raktárépületet sem hagyhatták el. A bűnszervezet irányítói letartóztatásban vannak.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai mintegy 29 gramm kannabiszt találtak egy utasnál.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mintegy 54 millió forint értékű hamis parfümöt foglaltak le Rajkánál.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal baranyai munkatársai Udvarnál, egy jármű csomagterében 60 lőszert találtak.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nagyszabású, hazai és külföldi társhatóságokkal közös akcióban számolta fel azt a fiktív számlák kiállítására szakosodott dunántúli céghálózatot, ami több mint egymilliárd forint kárt okozott a költségvetésnek. Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban és Angliában is párhuzamosan zajlottak a kutatások és a kihallgatások. A bűnszervezetet irányító Komárom-Esztergom megyei férfit az FBI kapcsolta le az USA-ban.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mintegy 38 ezer hamis autóalkatrészt találtak egy teherautóban az M43-as autópályán.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy gépkocsiban mintegy 15 kilogramm, több mint 31 millió forint feketepiaci értékű marihuánát találtak.