2020. június 2-án újra fogadja az ügyfeleket a NAV mátészalkai és kisvárdai ügyfélszolgálata

A NAV mátészalkai kirendeltsége és a kisvárdai Kormányablak NAV ügyfélszolgálata  2020. június 2-ától a megszokott ügyfélfogadási rend szerint újra fogadja az ügyfeleket.

Tisztelt Ügyfeleink!

A járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően június 2-től újra nyit a NAV mátészalkai (Zöldfa u. 3/A) kirendeltsége és a kisvárdai Kormányablak (Szent László u. 7-11.) NAV ügyfélszolgálata, de mindenhol korlátozott az egyszerre fogadott ügyfelek száma. Az ügyfélfogadás ütemezetten történik, az ügyféltérben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van. Emellett továbbra is fontos az óvintézkedések betartása, így a megfelelő védőtávolság tartása, valamint az orrot és szájat is eltakaró textil-vagy papírmaszk, esetleg sál, kendő viselése.

Az ügyfélszolgálatok nyitvatartási rendje a NAV honlapján tekinthető meg. Az adóügyek döntő többsége elektronikusan intézhető, ezért a hivatal kérjük ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.

NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága