Hosszított nyitvatartás a miskolci központi ügyfélszolgálaton

 

2021. május 20-án a miskolci központi ügyfélszolgálaton személyesen megjelenő ügyfeleket hosszított ügyfélfogadási időben fogadjuk, 8 óra 30 perctől 18 óráig.

 

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága miskolci központi ügyfélszolgálatán (Miskolc, Kazinczy Ferenc utca 19.) a személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának támogatása, a bevallási tervezetek elfogadásának elősegítésére, 2021. május 20-án a személyesen megjelenő ügyfeleket hosszított ügyfélfogadási időben fogadjuk, 8 óra 30 perctől 18 óráig.

 Emlékeztetőül felhívjuk továbbá adózóink figyelmét, hogy az ügyfélszolgálatainkon történő ügyintézés – az egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintézés, a csekk kiadás és beadványátvétel, valamint a bevallással kapcsolatos ügytípusok kivételével – kizárólag előzetes időpont foglalás alapján történhet.

Személyes ügyintézés céljából az alábbi elérhetőségen van lehetőség időpontot foglalni: https://www.nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa