Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Tájékoztató az archívum használatáról
2012.01.30.

Honlapunk alapvető célja, hogy ügyfeleink folyamatosan és naprakészen megtalálják az adózással kapcsolatos aktuális információkat. Emellett azonban számos esetben szükség lehet egy-egy korábban megjelent, de már nem aktuális információ, cikk vagy program ismételt elérésére.

Az archívum a már elavult, de érdeklődésre számot tartó anyagaink gyűjteménye, kiemelten ügyelve arra, hogy ezek még véletlenül se keveredjenek a hatályos információkkal.

Mivel az alkalmazott keresőrendszer egy-egy kulcsszó megadásakor találatként visszaadja a hatályos és az archivált anyagokat is, ezért megkülönböztetett figyelmet fordítottunk a hatályos és elavult anyagok egyértelmű elkülönítésére.

Az avultságot minden egyes cikknél a pirosan kiemelt „Archívumba került ...”, minden egyes programnál    a "Forgalomból kivonva ..." szöveg jelzi, továbbá a képernyőn háttérként alkalmazott vízjel is figyelmeztet a nem hatályos tartalomra.

Az archívum – éves bontásban - visszamenőleg tartalamazza a forgalomból kivont nyomtatványkitöltő programokat is, külön megadva a programhoz tartozó keretprogramot is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a forgalomból kivont nyomtatványok sem papíron, sem elektronikusan nem küldhetők be, ezeket az NAV semmilyen formában nem fogadja be.