Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága
Helyi hírek

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2024.03.22.

Huszonhat tonna paprika árverésen

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azonnal lefoglalta és értékesítette egy adótartozást felhalmozó nagykereskedő import szállítmányát, hogy behajtsa az államot megillető bevételt.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2023.11.03.

„Gyümölcsöző” NAV-vizsgálat

Az Online Számla rendszer adatainak kockázatelemzésekor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eltérést talált egy nagykereskedőnél: adózási gyakorlata nem volt összhangban a tevékenységével. A NAV, esélyt adott az önkéntes javításra, jogkövetési vizsgálatban szembesítették a cégvezetőt a feltárt anomáliákkal. 

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2023.10.31.

Az online számlaadatok is igazolták a láncolatos számlázást

Több mint 600 millió forint adót vallott be egy cég a jogkövetési vizsgálat után. Az Online Számla adatai azonban ennél is messzebbre vezettek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vizsgálata, az Online Számla adatai nyomán egy komplett számlázási láncolat működését tárta fel. Ebben olyan cégek működtek közre, amelyek nem végeztek valós gazdasági tevékenységet, feladatuk a fiktív számlázás volt.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2023.09.26.

Adózók támogatásával növeli a bevételeket a NAV

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2023.08.09.

Bulletin -Tájékoztató az igazgatóság tevékenységéről

Elkészült a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága 2022. évi eredményeinek adó- és vámszakmai összefoglalója, a Dél-Budapest illetékességi területére vonatkozó NAV Bulletin.